U bent nu hier: Home » Antwerpen » Wommelgem

Catering Wommelgem

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Wommelgem. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Antwerpen, ga naar catering Antwerpen. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

Shake and Serve

Uilenbaan 3, 2160 Wommelgem (Antwerpen)
Tel: +31634937833, Fax: -, BTW-nr: 0664.735.951
Wij zijn Shake and Serve, de cocktailcateraar bij uitstek en wij leveren
een volledige mobiele bar service met de meest geweldige cocktails en cocktailshakers. Shake and Serve is sinds 2005 gespecialiseerd in cocktailcatering en zijn daarmee een van de eerste cocktailcateraars in Nederland en Belgie. Sindsdien heeft Shake and Serve zich ontwikkeld tot een van de grootste cocktailcateraars met vestigingen in Amsterdam, Maastricht en nu ook ANTWERPEN. Ons team van ervaren, representatieve en gastvrije cocktailshakers en bartenders staat klaar om van elk evenement een groot succes te maken. Wij bieden een mix van gepassioneerde cocktailshakers met een uitgebreide kennis van zaken, heerlijke cocktails en stijlvolle bars. Gastvrijheid, creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop.
Neem eens een kijkje op onze website, facebookpagina of Instagram voor meer informatie, ons portfolio en impressiebeelden. Wellicht dat wij in de toekomst met u kunnen samenwerken om er een smaakvol evenement van te maken.
Diensten: cocktailcatering
Openingstijden
Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* U kunt ons altijd mailen. E-mailen mag naar Marvin@shakeandserve.nl, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terug mailen :)

Sociale media:
Afbeelding › Shake and Serve

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy