U bent nu hier: Home » Antwerpen » Puurs

Catering Puurs

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Puurs. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Antwerpen, ga naar catering Antwerpen. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

Hof ter Zielbeek

Sint-Katharinastraat 191, 2870 Puurs (Antwerpen)
Tel: 32-38860087, Fax: -, BTW-nr: -
De grootse setting, gunstige locatie, uitzonderlijke service en heerlijke
maaltijden zijn maar enkele van de elementen die opkomen als Hof ter Zielbeek wordt genoemd. Dit restaurant in Boom biedt geweldige restaurant-en vergaderfaciliteiten.
Het menu van dit restaurant in Puurs biedt maandmenu’s, Paasmenu’s en suggesties voor andere heerlijke maaltijden. Reserveringen dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden gemaakt om de beste service te garanderen. Zorg ervoor dat uw reservering door het restaurant is bevestigd.
Voor partijen biedt Hof ter Zielbeek een van de beste buffetten. Dit restaurant in Ruisbroek moet u overwegen als u babyborrels, communies, jubilea, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden wilt houden. Er is voldoende ruimte voor iedereen en het restaurant werkt met u een formule uit om elke gelegenheid en elk budget te passen. Er zijn zowel kleine als grote conferentie- en vergaderzalen beschikbaar. U krijgt Wifi, water op tafel, papier, beamer, flip-over en penningen.
Diensten: Conference Rooms for Corporate Events, Banquet Hall
Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 11:45 - 23:00
Woensdag: 11:45 - 23:00
Donderdag: 11:45 - 23:00
Vrijdag: 11:45 - 24:00
Zaterdag: 18:00 - 24:00
Zondag: 11:45 - 23:00
Sociale media:
Afbeelding › Hof ter Zielbeek

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy