U bent nu hier: Home » Luik » Fosse

Catering Fosse

Catering-vinden.be bevat helaas nog geen cateraars in Fosse. Ga naar catering Luik of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Luik.

1

Event Catering

Niet gevestigd in de plaats Fosse, maar wel in de provincie Luik.
Rue du Parc 2, 4577 Modave (Luik)
Tel: +32(0)85 23 35 83, Fax: +32(0)85 23 22 28, BTW-nr: BE0885.897.832
Met de gastronomische traiteurservice voor recepties, trouwfeesten en
bedrijfsevenementen van Event Catering verrast u uw gasten op de allerlekkerste gerechten en culinaire hapjes, en dat in een totaal uniek romantisch kader, namelijk in het Kasteeldomein van Modave, gelegen op de grens tussen de drie mooiste provincies van België: Namen, Luik en Luxemburg. U kunt er niet alleen terecht voor privé gelegenheden zoals bruiloften, recepties en andere familiefeesten, maar ook voor het organiseren van seminaries, congressen en andere business events, terwijl het hotel de mogelijkheid biedt aan haar gasten niet alleen de prachtige streek te ontdekken, maar tevens te genieten van culinaire gerechten gemaakt met streekproducten.
Traiteurdiensten voor privéfeesten, Traiteurdiensten voor
bedrijfsevenementen, Feestzalen voor privéfeesten, Vergaderzalen voor bedrijfsevenementen, Hotel, Gastronomisch restaurant, Brasserie-restaurant voor de lunch (reserveren)
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Event Catering

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy