U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Begijnendijk

Catering Begijnendijk

Hieronder vindt u een overzicht van alle cateraars in Begijnendijk. Voor een overzicht van cateraars in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar catering Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met cateraars om via één e-mail in contact te komen met meerdere cateraars tegelijk.

1

Banh Mi

Liersesteenweg 35, 3130 Begijnendijk (Vlaams-Brabant)
Tel: 0474741720, Fax: -, BTW-nr: 0849.600.729
Wij zijn twee jonge, dynamische mensen met samen meer dan 15 jaar
werkervaring in de horeca (meeneem restaurant ouders). Om onze passie voor Vietnamese street food te delen zijn wij gestart met een food truck met authentiek Vietnamees street food.

Het hoofdproduct dat we verkopen zijn verrassende Vietnamese baguettes die fris en kruidig belegd zijn met vers gegrild vlees. Daarnaast zijn er ook rijst - en noedelbowls te verkrijgen. ( meer informatie vindt u in de PowerPoint presentatie). Naast de authenticiteit vinden we een snelle en goede service even belangrijk. Om dit te behalen leggen we de nadruk op een goede voorbereiding waardoor het samenstellen van de gerechten tijdens de verkoop vlot kan gebeuren. Belangrijk om nog even te vermelden is dat we alleen met biologisch afbreekbare verpakking werken.
Diensten: Vietnamese street food truck
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Banh Mi

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy